A Galériáról

A VARGA LÁSZLÓ GALÉRIA 

A galéria alapítójának Varga László nevét vette fel 2022. szeptemberében. Az egykor Párisi Galéria néven ismert kiállító tér és aukciós ház, munkáját folytatva új köntösben van jelen a művészeti világban.
20 év pécsi működés után, 2010-ben Budapesten az Andrássy úton folytattuk, és a patinás  Lotz Kávéház festett freskói között kezdtük műtárgy aukcióinkat,évente két alkalommal. Az árverések mellett azonban ,folyamatosan adott teret és lehetőséget  kiállításoknak  és művészeti rendezvényeknek a 700 m2-es Galéria. 

2014 évében Budapest pezsgő, belvárosi hangulatának kellős közepére ,a Hotel Astoria szomszédságába tettük át székhelyünket. A Nemzeti Múzeum közelében a Múzeum körút 3. szám alatt 300 m2 –en folytatjuk művészeti tevékenységünket.
Árveréseinkre folyamatosan keresünk kvalitásos, klasszikus, modern, illetve kortárs alkotásokat.

Várjuk fiatal művészek jelentkezését, hogy teret adhassunk munkáiknak galériánkban kiállításokon!

Ha mostanában kezdték el érdekelni a műtárgyak,de nem tudja hogy hogyan állítson össze egy gyűjteményt, akkor mi állunk rendelkezésére! 
Figyelje Facebook és Instagram oldalunkat, hogy ne maradjon le rendezvényeinkről (kiállítások, aukciók, egyéb művészeti események)!

Jó böngészést folyamatosan megújuló weboldalunkon !

Varga László Galéria Csapata